In deze rubriek komen later enkele fragmenten van drie audiovisuele projecten :

1. Project ontstaan ter gelegenheid  van de tentoonstelling ‘Kunst Stad Stroom’ te Oudenaarde in 2002. Een diavoorstelling op groot scherm over de elementen ‘Water, Lucht en Stroming’ gesuggereerd in de blauwe Argentijnse marmer “Azul Cielo” en het beeld  “De doorluchtige Geest van de Waterman” met muzikale begeleiding.

2. Het project “De Zoon”

Een samenspel tussen een  projectie van een 50 tal dia’s gemaakt tijdens het realisatiesproces van het monumentale  beeld  “De Zoon” ( portugese ‘Rosé Aurore’ marmer) en  een gelijkgenaamd  litanie-gedicht .

3. Een work in progress : een projectie op driezijdig scherm, begeleid door een  elektro-akoustische  compositie van de Deense componist en saxophonist  René Mogenson geïnspireerd door de 36-delige sculptuur “Al Tal Taal” of De Oorspronkelijke Stilte van het Woord”  en tekens uit “1008: Duizend en een Acht”

De eerste uitvoering hiervan heeft plaats op 5 september aanstaande om 21u00 in Gent
tijdens de "International Summer School in Systematic Musicology 2006" (1 tot 10 september) georganiseerd door het IPEM (het Instituut voor Psycho-acoustische en Elektronische Muziek) van de Universiteit Gent.

Plaats:

Studentenhuis "De Therminal", Hoveniersberg, zijstraat van de Sint-Pietersnieuwstrtaat aan de Faculteit.